pondělí 13. srpna 2007

Problémy při líbání – jak neslintat

Další ze závažných potíží, jež trápí hlavně ty nejmladší, kteří nemají ještě potřebné zkušenosti, je nadměrné slintání. Mít po líbání doslova mokrou pusu plnou slin není nic příjemného ani pro jednoho z partnerů. Jak tedy tomuto nešvaru zabránit? Naučte se polykat! Samozřejmě to nejde přímo při líbání, vždy se ale najde příležitost, jak vhodně spolknout své sliny. Vše si můžete nanečisto natrénovat třeba na své ruce. Stačí jen trochu cviku, nebýt nervózní a vše půjde hladce!

16 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

heh a jak na ruce??

Anonymní řekl(a)...

da se jako slintani pocitat ze po libani ma partner vlhkou pusu??

Anonymní řekl(a)...

no mě by to taky zajímalo jak s tou rukou si to máme vyskoušet?

Anonymní řekl(a)...

ale stejne kdyz pred tim polknete tak se slliny tvori pod jazykem a kdyz dane francouzskeho tak se ty sliny stejne dostanou

Anonymní řekl(a)...

sliny se tvořej na hoře po stranách a né pod jazykem

Anonymní řekl(a)...

SLINY SE TVORI POD JAZYKEM!! HLAVNE. PLS POMOC. NEVIM, JAK NESLINTAT. KROME POLYKANI. PROSIIM KDYBY NEKDO MEL RADU, JSEM ZUFALA, NAPISTE!!!.. :-(

Anonymní řekl(a)...

Ahoj,hele mam takovej problem...Ja sem se vlastne jeste taky nikdy nelibala,ale rada bych,coz teda asi jako kazdej z nas jo,al vite ja mam rovnatka,a tak sem se chtela zeptat jestli to k necemu nevadi,vim ze do libani se vetsinou nezapojuji zuby,ale stejne,jestli tam nebudou nejak prekazet.Pls odepiste.dikes moc.

Anonymní řekl(a)...

aho lidi potřeboval bych poradit jak neslintat při líbání pleas ještě nikdy sem se nelíbal a nechtěl bych si to se svojí holkou tím nějak narušit děkuju dyštak případně reakce prosím posílejte na db.jelen@seznam.cz

Anonymní řekl(a)...

podle mě malo slin vubec nevadí ...a vůbec už neřeště sliny pod jazykem ... když je polibek "uplně suchý" není to ono ;-)

Anonymní řekl(a)...

JO mám taky rovnátka a docela mě to štve, ale myslím jsi, že to bude dobré když se snima buvu s někym líbat...myslím že moc velky vliv nato ty rovnátka nebudou mit ;)

Anonymní řekl(a)...

Ahojky :) Jak tu byly ty 2 dotazy na ty rovnátka... Tady je odpověď: rovnátka vám VŮBEC NEBUDOU PŽEKÁŽET, takže se nemusíte vůbec bát :)

Anonymní řekl(a)...

Přesně tak,ikdyž sem se bál,rovnátka vůbec nevadí,spíš to slintání.......

Nikita řekl(a)...

Rovnatka VŮBEC ale VŮBEC nevadí mám je taky, mám kluka kterej když má náladu na hraní tak po nich přejíždí a je rád že je má.. Ale každej kluk je jinej, ale při líbání vážně nevadí!

Nikita řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Anonymní řekl(a)...

Políbíš si ruku

Unknown řekl(a)...

Hele nemusíš se bát je mi 13 mám holku a ta má taky rovnátka nevadí to vůbec